ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τραπεζώματα στη λέσχη του Στουρνάρα

ΒΙΝΤΕΟ

«Αφού ο Γιάννης, ο Πρετεντέρης,  με καλούσε στην Ανατροπή εγώ να μην τον καλέσω στη λέσχη της Τράπεζας της Ελλάδος για να τον τραπεζώσω;»
Αυτό θα μπορούσε να είχε ισχυριστεί ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας στην (μαραθώνια) κατάθεσή του στην Εξεταστική της Βουλής, αλλά ως γνωστόν τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Είπε όμως ο Στουρνάρας: «Θα κάνω το τραπέζι σε όποιον θέλω και δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν»! Πόσο μάλλον στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο που (στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποδείξει οτι ο  Στουρνάρας έχει πολιτική δράση ενώ ειναι Διοικητής της ΤτΕ) τον ρώτησε αν τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει το τραπέζι στη λέσχη (το «δώμα») της ΤτΕ σε πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Ο Νικολόπουλος μάλιστα ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα ονόματα του δημοσιογράφου Γιάννη..
Πρετεντέρη, της Σακελλαρίου (πρώην ΤΧΣ), του Σταύρου Παπασταύρου και άλλων από το χώρο της αντιπολίτευσης.
Εκεί ήταν που εξεράγη ο Στουρνάρας και του απάντησε ότι θα κάνει το τραπέζι σε όποιον θέλει, ενώ κάλεσε τον Νικολόπουλο να πει από που το έμαθε αφού -όπως ισχυρίστηκε- το δείπνο ήταν μονον ανάμεσα στους δύο και δεν το ήξερε κανείς τρίτος.
Ο Ν. Νικολόπουλος ανταπάντησε λέγοντας: «Τα τραπεζώματα να τα κάνεις με τα δικά σου λεφτά, όχι με τα δικά μας. Σε μας θα δίνεις λογαριασμό, εισαι μια ζωή διορισμένος, παιδί του κομματικού σωλήνα!..».