ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Στις 27 Νοεμβρίου η εφημερίδα του Κ. Βαξεβάνη

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το νέο εκδοτικό εγχείρημα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες η «πρεμιέρα» της νέας κυριακάτικης εφημερίδας θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, στις 27 Νοεμβίου, ενώ ακολουθώντας τη "μόδα" της εποχής, το φύλλο θα κυκλοφορεί με προσφορές. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του δημοσιογράφου να κάνει... πρωταθλητισμό στις κυριακάτικες κυκλοφορίες, χτυπώντας υψηλά νούμερα πωλήσεων.
Bασικά συστατικά στοιχεία του εβδομαδιαίου εντύπου θα είναι, λέει, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η φρέσκια θεματολογία και το μοντέρνο layout. Τον Κώστα Βαξεβάνη θα πλαισιώνουν.. μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Καρτερός, η Κατερίνα Κατή και ο Θανάσης Φουντής ως υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος.
Στον αντίποδα, μετά την αποχώρηση από τη διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, φαίνεται πως η οικογένεια Καλογρίτσα τραβά χειρόφρενο (μέχρι νεοτέρας) και στην έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας που προετοίμαζε με επικεφαλής τον Πάνο Παναγιώτου (πρωην πρόεδρο και διευθύνοντα της ΕΡΤ) καθώς και τον άλλοτε κπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Χρήστο Μαχαίρα. Η σχετική εκδοτική δραστηριότητα δείχνει να έχει παγώσει προς το παρόν και όπως λέγεται η πλευρά Καλογρίτσα θα επιχειρήσει και πάλι να σταθμίσει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν να λάβει τις ορστικές αποφάσεις της.
- από το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά

σημ. zoornalistas: Στην πιάτσα ακούγεται πως έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του φύλλου του Κ. Βαξεβάνη για έναν χρόνο και πως στην προσπάθεια θα συμμετέχει οικονομικά και ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης που είχε δημουργήσει πέρυσι τον Δεκέμβριο το τηλεοπτικό δικτύου  Hellas Net που περιλάμβανε την κοινή μετάδοση προγράμματος σε 11 περιφερειακούς σταθμούς της χώρας, το Attica TV, τον Alfa, το TVM, το ΕΝΑ, το SITIA, το ΔΙΚΤΥΟ1, το ATLAS, το IRIDA, το Corfu, το TRT και το PLP.
Θυμίζουμε ότι ο εφοπλιστής είχε συλληφθεί προ ημερών στο σπίτι του στη Γλυφάδα, μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές και αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία. Τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό Τμήμα, εγγυοδοσία 100.000 ευρώ.