ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τσιγκούνηδες...

- Αμοιβές των 3.000 ευρώ (και χωρίς συμβόλαιο) για τους διευθυντές των νέων καναλιών 
- Προβληματισμός και απροθυμία στους επαγγελματίες της αγοράς

Μια άμεση συνέπεια του υψηλού τιμήματος για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας… φαίνεται να είναι τα συμβόλαια που προσφέρουν οι δύο νέοι υπερθεματιστές, Μαρινάκης και Σαββίδης, στους επαγγελματίες της τηλεόρασης!
Ήδη το έχουμε αναφέρει τονίζοντας ότι οι μισθοί που προτείνονται στα διευθυντικά στελέχη των δυο νέων καναλιών είναι εξαιρετικά χαμηλοί, με αποτέλεσμα όσοι «αντέχουν», είτε να αρνούνται ευγενικά την πρόταση είτε να αναζητούν άλλον τρόπο συνεργασίας!
Τα ποσά που ακούγεται ότι προσφέρονται για τις διευθυντικές θέσεις στα νέα κανάλια, λέγεται..
ότι κυμαίνονται πέριξ των 3.000 ευρώ. Φυσικά το ποσό δεν είναι μικρό… Ούτε επίσης οι επαγγελματίες, που έχουν δεχθεί πρόταση, διεκδικούν τους μισθούς και τα bonus που απολάμβαναν στην τηλεοπτική αγορά πριν την κρίση… Ωστόσο το βάρος της ευθύνης για ένα στέλεχος που έχει αναλάβει – για παράδειγμα, την εποπτεία του προγράμματος ή της ενημέρωσης ενός καναλιού, είναι τεράστια και πολλοί εξ αυτών που γνωρίζουν το αντικείμενο, υποστηρίζουν ότι τα προσφερόμενα ποσά δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στη δουλειά που απαιτείται για μια θέση ευθύνης αυτού του επιπέδου.
Επιπλέον, εκτός από τους χαμηλούς μισθούς που προσφέρουν οι νέοι καναλάρχες στους επαγγελματίες της τηλεόρασης, η πρότασή τους σπανίως συνοδεύεται από την υπογραφή κάποιου συμβολαίου – όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζονται σε πιθανές μεταβολές.
- πηγή: enimerosi24