ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Διπλάσιες αμοιβές σε τηλεαστέρες υπόσχεται ο Μαρινάκης!

Και συνεργασία με την εταιρία παραγωγής του Βαρδινογιάννη

Με την εταιρία παραγωγής «ON NOIR» συμφερόντων Βαρδινογιάννη ξεκίνησε να συνεργάζεται το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη που οι μηχανές του δουλεύουν στο φουλ για να είναι έτοιμο να εκπέμψει στις αρχές του νέου έτους.
Η γνωστή εταιρία παραγωγής της οποίας αντιπρόεδρος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και διευθύνουσα σύμβουλος η Άννα Λεμπέση βρίσκεται σε αναζήτηση νέων τηλεοπτικών παραγωγών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του νέου καναλιού. Μάλιστα για το σκοπό αυτό λέγεται ότι έχει απευθύνει πρόσκληση για να.. συγκεντρώσει νέες ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να ενισχυθεί το κανάλι στα πρώτα του βήματα, αλλά και στη συνέχεια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Παράλληλα από το στρατηγείο του Πειραιά ακούγεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πρόθεση να «χτυπήσει» όλα τα δυνατά ονόματα της αγοράς που αυτή τη στιγμή εργάζονται σε άλλα κανάλια, με δέλεαρ το διπλασιασμό του συμβολαίου τους! Σκοπός του σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να δημιουργήσει ένα κανάλι με την Α' Εθνική της τηλεόρασης, για αυτό θα «χώσει» πολύ χρήμα για να αποκτήσει τους καλύτερους!
- πηγή: enimerosi24