ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Ενδιαφέρον» της πρεσβείας για τον κύριο Ιβάν...

 Τα «γυρίζει» ο Σαββίδης για την τηλεοπτική άδεια;

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ανά τα κυβερνητικά γραφεία -έφτασε και σε μένα, υπό τον τύπον μιας (ελεγχόμενης) πληροφορίας. Τι λέει; Οτι ο μπαοκτζής Ιβάν (Σαββίδης) «τα γυρίζει». Οτι αν και διαθέτει(;) λέει, όλα τα «εχέγγυα», δεν προτίθεται να αναλάβει την άδεια που δεν κατάφερε να πάρει ο κουμπάρος πολλών και διαφόρων κύριος Καλογρίτσας. Παρότι προχθές δήλωνε ότι είναι έτοιμος, αν κληθεί από την κυβέρνηση να καταβάλει την εκ 20,5 εκατ. πρώτη δόση. Αν και υπάρχουν διάφορες εκδοχές για αυτό, θα μου επιτραπεί να μη μεταφέρω οτιδήποτε σχετικό διότι η φάση είναι πολύ λεπτή και είναι λάθος να υποθέσει κανείς οτιδήποτε.
Μπορώ όμως να μεταφέρω άλλη πληροφόρηση που περιήλθε σε γνώση μου, επίσης χθες βράδυ,..
  από (σοβαρή) κυβερνητική πηγή: αναφέρει ότι η κλήση στον κύριο Ιβάν να αναλάβει την άδεια που δεν πήρε ο Καλογρίτσας έχει προκαλέσει ήδη το «ενδιαφέρον» της πρεσβείας (παιδιά, μία είναι η πρεσβεία, των ΗΠΑ). Και πως αυτό το ενδιαφέρον» θα διαβιβαστεί «αρμοδίως» (αν δεν έχει γίνει κιόλας...). Δεν θα πω τίποτε περισσότερο και ως προς αυτό, πλην του ότι το «ενδιαφέρον» της πρεσβείας έχει να κάνει με τις σχέσεις και ποιες ακριβώς είναι αυτές, του κυρίου Ιβάν με το ρωσικό καθεστώς.
Κάτι μου λέει ότι το σίριαλ με τις τηλεοπτικές άδειες θα έχει σασπένς ανάλογο με τη «Λάμψη» του μακαρίτη του Φώσκολου.
Γ. Χ. Παπαχρήστος (εφημερίδα Τα Νέα)