ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κλεισμένο το ραντεβού Βαρδινογιάννη – Σαββίδη

Θετικά μηνύματα για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας 

Το ραντεβού Σαββίδη – Βαρδινογιάννη είναι σχεδόν κλεισμένο… Τυπικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περιμένει την ολοκλήρωση του ελέγχου πόθεν έσχες, ώστε να ξεκινήσει αμέσως και χωρίς καθυστέρηση τις συζητήσεις με την ιδιοκτησία του STAR, στην προσπάθειά του να «χτίσει» τον τέταρτο αδειοδοτημένο τηλεοπτικό σταθμό.
Η σχέση των δυο είναι εξαιρετική, όπως επιβεβαιώνουν αμφότερες οι πλευρές. Με τον ρωσοπόντιο επιχειρηματία να βασίζει σε μεγάλο βαθμό τα τηλεοπτικά του σχέδια στη στήριξη..
της ιδιοκτησίας του STAR. Αντίστοιχα όμως και η πλευρά Βαρδινογιάννη φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο της συνεργασίας, με δεδομένο πάντα ότι η πρόταση Σαββίδη θα είναι ρεαλιστική.
Σημειώνεται ότι οι δυο επιχειρηματίες έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, δηλαδή, γνωρίζει καλά η μία πλευρά την άλλη… Ενώ πηγές που συνομιλούν και με τους δύο, υποστηρίζουν ότι πολύ γρήγορα θα φανεί αν θα προχωρήσει ή όχι η συνεργασία.  (από το enimerosi24)
Οπως γράφει το σάιτ enimerosi24, κόντρα σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για «δεύτερες σκέψεις» και υποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από το project της τηλεόρασης… Ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του επιχειρηματία επιβεβαιώνουν, λέει, το ενδιαφέρον του, ενώ τονίζουν την επιθυμία του να ολοκληρωθεί άμεσα ο έλεγχος για να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία.