ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Στο Μαξίμου Μαρινάκης και Αλαφούζος

Συναντήθηκαν (ξεχωριστά εννοείται) με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά - Τι συζήτησαν

Συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που αναδείχθηκαν υπερθεματιστές και κατέβαλλαν ήδη την πρώτη δόση του τιμήματος που πρόσφεραν είχε σήμερα στο Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ- ΜΠΕ ο  Νίκος Παππάς είχε
συνάντηση με τον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη (της ALTER EGO M.M.E. A.E).
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εν συνεχεία, περί τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο.
Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ANTENNA απουσιάζει στο εξωτερικό και..
για τον λόγο αυτό η συνάντηση με τον Ν. Παππά θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια των συναντήσεων αυτών, συζητήθηκε η εξέλιξη της διαδικασίας αδειοδότησης μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου των δηλώσεων πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, αλλά και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η κυβέρνηση για την οριστικοποίηση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και για την οικονομική θωράκιση των επενδυτών.

ΥΓ Τα Παραπολιτικά του φίλου του Μαρινάκη,  Γιάννη Κουρτάκη, γράφουν ότι ο εφοπλιστής συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.