ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες με γιόμες του Ντα Κόστα και του Μποτία. Όταν ο Φιγκέιρας θεωρεί «πολυτέλεια» να μαρκάρει σωστά τον παίκτη που βρίσκεται σε θέση φορ μέσα στην περιοχή του. Όταν ο προπονητής έχει αποφασίσει να αλλάξει τη βεντέτα της ομάδας και αλλάζει άλλον παίκτη επειδή η βεντέτα του κάνει νόημα «εμένα;», όταν ο Μαρίν προτιμά να
σουτάρει αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο συμπαίκτη του ενώ η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ, κάτι δεν πάει καλά... Για την ακρίβεια πολλά δεν πάνε καλά στον φετινό Ολυμπιακό.
Εντάξει, δέχομαι πως οι Ερυθρόλευκοι ήταν άτυχοι. Οκέι, συμφωνώ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν ορθολογικά και η εικόνα τους ήταν πολύ καλύτερη. Αλλά στο δεύτερο μέρος φάνηκαν όλες..
 οι παθογένειες. Κι είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα δεν παίρνει ούτε βαθμό και δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Σύμπτωση; Δεν νομίζω... Φταίει ο Μπέντο; Φυσικά. Αλλά τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής όταν πρέπει να «χτίσει» μια ομάδα, κάνοντας προετοιμασία τον Σεπτέμβρη εν μέσω υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ; Εκείνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να συσπειρώσει τους παίκτες. Αλλά είναι φανερό πως δεν μπορεί! 

Γιάννης Μηνδρινός 
(Δημοσιεύεται στη Live Sport της Παρασκευής) 
- πηγή: harddog