ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήρωσε την πρώτη δόση για την άδεια και ο Κυριακού

Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι οποίοι πλήρωσαν την πρώτη δόση που τους αντιστοιχεί για την τηλεοπτική άδεια την Παρασκευή, ο Θοδωρής Κυριακού κατέθεσε σήμερα τo αντίστοιχο ποσό του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους περίπου 25,5 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.
Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ, κατέβαλε την στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε.
Ακολούθησε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά.. 24.633.333,34 ευρώ, εκ των 73,9 εκατ. ευρώ, με τα οποία κέρδισε τη δημοπρασία για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.
Πλέον, μένει μόνο ο Βλαδίμηρος Ιωάννης Καλογρίτσας ο οποίος δεν έχει ακόμα πληρώσει τη δόση των 17.533.333,34 ευρώ, από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς για την τρίτη άδεια.
Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής οποιασδήποτε εκ των δόσεων του τιμήματος «ανακαλείται αυτοδικαίως η χορηγηθείσα άδεια».