ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Ο Μάρης, ο Φιλιππόπουλος και η επένδυση στο Mega

Περιμένω τον λογιστικό έλεγχο για να δω αν θα επενδύσω, λέει ο πρόεδρος της 24MEDIA

Τις επενδυτικές προθέσεις της 24MEDIA σχετικά με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA γνωστοποίησε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Μάρης (φωτογραφία).
Ο επιχειρηματίας δηλώνει ότι η 24MEDIA, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική ανεξαρτησίας που έχει χαράξει, θα σταθεί υπό προϋποθέσεις αρωγός στην πρωτοβουλία του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan).
Aκολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Δημήτρη Μάρη:..
"Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.
Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.
Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ - που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.
Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)".