ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οι οκτώ φάκελοι του Αλέξη Τσίπρα

Οκτώ ογκώδεις φακέλους έχει, εδώ και λίγες ημέρες, πάνω στο τραπέζι του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας. Οκτώ φάκελοι για ισάριθμα θέματα (ή πλέγμα θεμάτων) για τη διαφθορά, τη διαπλοκή και την απονομή δικαιοσύνης. Με συγκριτικά στοιχεία και ντοκουμέντα για το τι συνέβαινε μέχρι πριν από έναν χρόνο και τι συμβαίνει τον τελευταίο αυτό χρόνο.
Οκτώ φάκελοι, προϊόν των αλλεπάλληλων συσκέψεων που είχε ο πρωθυπουργός με στενούς συνεργάτες του, αλλά και τους κυβερνητικούς παράγοντες που έχουν επωμιστεί τον τομέα της Δικαιοσύνης, όπως και εκείνον της πάταξης της διαφθοράς. Εκ των πραγμάτων, άλλωστε, οι υπουργοί Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μαζί με τον πρωθυπουργό, αλλά και τον πρόεδρο..
των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, θα είναι τα πρόσωπα που θα σηκώσουν, εκ μέρους της κυβέρνησης, το βάρος της κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης μεθαύριο βράδυ. «Ο λαός μας θα καταλάβει και θα ακούσει για παρά πολλά πράγματα...» ήταν το σαφές μήνυμα που έστελνε ο Νίκος Παππάς.

- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ που υπογράφει ο Νίκος Παπαδημητρίου στην Αυγή, ΕΔΩ