ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Αντίστροφη μέτρηση για την «τρύπα» στα φορολογικά Ψυχάρη

Η πολύκροτη υπόθεση της διαχείρισης των οικονομικών του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ μοιάζει με κουβάρι που καλείται η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, να ξετυλίξει.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, προθεσμία έως τις αρχές Απριλίου έλαβε ο Σταύρος Ψυχάρης από δικαστικό (της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής) που διερευνά το φάκελο του.
Ο εκδότης καλείται να καταθέσει στην επιτροπή, τα στοιχεία που λείπουν από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής του.
Η επιστολή στάλθηκε στις 17 Μαρτίου και παρελήφθη από τον Στ. Ψυχάρη στις 18 Μαρτίου με την επισήμανση πως έχει στη διάθεσή του.. 
δεκαπέντε ημέρες (εργάσιμες) για να προσκομίσει τα παραστατικά στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είχε υποβάλει «πόθεν έσχες» επί εννέα έτη και συγκεκριμένα την περίοδο από το 2000 μέχρι και το 2008, την εποχή δηλαδή που έλαβε δάνειο 50 εκατ. από την Alpha Bank.
Επιπρόσθετα από τον υπό εξέταση φάκελο, που έφτασε στη Βουλή το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, έλειπαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ για πέντε έτη και συγκεκριμένα για τα έτη χρήσης του 2002, του 2003, του 2004, του 2005 και του 2006.