ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Η δακτυλοσκόπηση του Λεωνίδα Μπόμπολα

Συνελήφθη το πρωί σήμερα ο Λεωνίδας Μπόμπολας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των κυπριακών αρχών. O επιχειρηματίας και πρόεδρος της εταιρείας Helector συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα Εφετών. Ο Λ. Μπόμπολας οδηγήθηκε και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα (δακτυλοσκόπηση) και τον φωτογράφισαν (ανφάς και προφίλ).
Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι κάποια από τα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κύπριοι.. έχουν τελεστεί στην Ελλάδα άρα δεν έχουν δικαιοδοσία τα κυπριακά δικαστήρια αλλά τα ελληνικά.
Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε, από τον εισαγγελέα εκδόσεων, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο. Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης, αφέθηκε ελεύθερος.