ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

To κορίτσι από τη Ρόδο που ήθελε να γίνει καναλάρχισα

Τέλος εποχής, όπως όλα δείχνουν, για να ξανθιά ενζενί στον Alpha

Το πρόσωπό της σκοτείνιασε, το βλέμμα χάθηκε στο άπειρο και η λέξη τέλος «καρφώθηκε» πιθανότατα για τα καλά στο μυαλό της ξανθιάς ενζενί Κωνσταντίνας Σπυροπούλου το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ένα μεσημέρι που έμελλε να είναι ένα από τα πιο δύσκολα στην σύντομη αλλά ταραχώδη τηλεοπτική πορεία του κοριτσιού από τη Ρόδο, που ενέσκηψε στην μικρή οθόνη σαν τυφώνας, κυριολεκτικά από το πουθενά.
Την ανακοίνωση φέρεται να έκανε ο ίδιος ο Κώστας Σούσουλας, νέος γενικός διευθυντής του σταθμού, στη φέρελπι τηλεπαρουσιάστρια, αφήνοντας την άφωνη αφού δεν το περίμενε και ήταν εντελώς ανυποψίαστη για την άνωθεν εντολή της τηλεοπτικής της αποκαθήλωσης.
Παρόλο που πηγές του σταθμού διέψευδαν off the record τα δημοσιεύματα, επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι δεν βγήκε και αυτό, αν μη τι άλλο, δημιουργεί ερωτηματικά. Πόσο μάλλον, όταν δεν..
μιλάμε για μια απλή εκπομπή, αλλά για μια «υπερπαραγωγή» με φοβερό στούντιο και πλατό, την οποία «έσπρωξαν» όσο μπορούσαν, πλην όμως τα νούμερα ήταν απογοητευτικά από την αρχή. Τα χειρότερα ήρθαν τις επόμενες εβδομάδες.
Αν προσθέσουμε αυτούς που έφυγαν για χάρη της Κωνσταντίνας από τον Alpha -βλέπε Ζίνα Κουτσελίνη, ρεπόρτερ, αρχισυντάκτες- και το τελευταίο επεισόδιο με συνεργάτιδα, η οποία φέρεται να τα άκουσε από την ξανθιά, το κλήμα δεν ήταν απλώς στραβό, δεν το είχε φάει μόνο ο γάιδαρος, είχε πέσει ολόκληρο!
Το παρασκήνιο από τους διαδρόμους του Alpha κάνει λόγο για δύο τελευταίες ζωντανές εκπομπές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και τέλος, ενώ τα στελέχη των δημοσίων σχέσεων του σταθμού κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πάρει κι άλλες διαστάσεις το θέμα.
Στην εκπομπή της Κυριακής εναπόκειται στην Κατερίνα Σπυροπούλου να χαιρετήσει ή όχι τους τηλεθεατές που της απέμειναν για τελευταία φορά, αφού οι δύο εορταστικές εκπομπές έχουν ήδη γραφτεί.
Εάν ισχύσει αυτό, η ξανθιά ενζενί θα βιώσει τις χειρότερες στιγμές της, ευρισκόμενη από το απόλυτο ζενίθ στο απόλυτο ναδίρ, έχοντας όμως και η ίδια το δικό της μερίδιο ευθύνης. Κι αυτό διότι η συμπεριφορά της, σύμφωνα με τα όσα διέρρεαν όλο αυτό το διάστημα, ήταν μιας καναλάρχισας που μίλαγε και εκφραζόταν σαν να ήταν δικός της ο Alpha.

- από άρθρο του Διονύση Θανάσουλα στο Provocateur