ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια Σαμαρά στους Ψαριανούς...

Kάποιοι εξεπλάγησαν από το «παρών» του Παναγιώτη Μελά αλλά ήρθε η δήλωση του ιδίου, κατά την έξοδό του από τη Βουλή, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ενισχύσει την κοινή πεποίθηση για την ποιότητα και τον χαρακτήρα κάποιων από αυτούς που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο. Τελικά ο Μελάς είπε στους δημοσιογράφους ότι στη δεύτερη ψηφορία θα πει ναι στον Δήμα χωρίς όμως να μπορεί να αιτιολογήσει την αλλαγή της στάσης του στη δεύτερη ψηφορία!
Τουλάχιστον οι «ανεξάρτητοι» Λυκούδης, Ψαριανός, Μάρκου, Νταβρής και Αηδόνης που ψήφισαν Δήμα με την πρώτη, εισέπραξαν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Σαμαρά. Δεν είναι και λίγο πράγμα.... Αντίθετα «παρών» ακούστηκε από τους Πολύδωρα, Πανούση και Τατσόπουλο...
Σχετικά με την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, ο προτεινόμενος υποψήφιος από τα.. δύο κυβερνητικά κόμματα Σταύρος Δήμας συγκέντρωσε 160 ψήφους, καθώς υπερψηφίστηκε από τους 155 βουλευτές της συγκυβέρνησης (127 της ΝΔ και 28 του ΠΑΣΟΚ), καθώς και τους πέντε προαναφερόμενους «ανεξάρτητους».
Απόντες από τη εκκίνηση της διαδικασίας ήταν και άλλοι τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές που εθεωρείτο ότι θα ψηφίσουν υπέρ του Δήμα. Πρόκειται για τους Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος απουσίασε λόγω του αιφνιδίου θανάτου του πατέρα του, τον συνάδελφό του Κώστα Γιοβανόπουλο, που πήγε κι αυτός στην κηδεία για να του συμπαρασταθεί, καθώς και τους αποχωρήσαντες από την Χρυσή Αυγή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και Σταθη Μπούκουρα. Απούσα και η Αννα Χατζησοφιά από τον ΣΥΡΙΖΑ.