ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Τι γύρευε ο Βερύκιος στο σπίτι του Ακη;»

- Aγριος καβγάς με την Ελενα Ακρίτα στο fb
- Oι «30 συναντήσεις με τον Τσοχατζόπουλο» και «ο παλιός έρωτας του Αντρέα» 

Aμα ανακατεύεσαι με τα πίτουρα....
Τις τελευταίες ώρες όλο το διαδίκτυο και τα social media ασχολούνται με τον καβγά ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και στον Δήμο Βερύκιο. Οι δύο δημοσιογράφοι ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μέσω facebook και εκτοξεύουν ο ένας εναντίον του άλλου σοβαρές κατηγορίες. Η μεν Ακρίτα εκτός των άλλων απευθύνει ερωτήματα στον «ομοφοβικό ΠΛΗΝάδελφο» της, Δήμο Βερύκιο για τη σχεση του με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και  το μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«1.) Γιατί σας αναφέρει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο ημερολόγιο του;
2.) Γιατί εσάς ΕΙΔΙΚΑ κι όχι τους δεκάδες άλλους δημοσιογράφους που κάλυπταν τότε το ρεπορτάζ του υπουργείου Αμυνας;
3.) Γιατί συναντηθήκατε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΦΟΡΕΣ μαζί του μόνο την περίοδο 2010-2011;
4.) Γιατί κάποιες συναντήσεις των δυο σας δεν έγιναν στο υπουργείο, αλλά στο..
διαβόητο σπίτι του Άκη στην οδό Κόμνα Τράκα;
5.) ΚΑΙ 30 φορές ΚΑΙ κατ' ιδίαν στο σπίτι του;
6.) Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ προφανώς;
7.) Γιατί τον υπερασπιζόσασταν με τέτοιο πάθος τον καταχραστή πρώην υπουργό; Οι "ανάγκες του ρεπορτάζ" δεν υπήρχαν πια - φυλακή ήταν πλέον ο Άκης.
Κι επειδή εγώ δεν ρίχνω μπαλωθιές στον αέρα όπως εσείς - παραθέτω και το ηχητικό ντοκουμέντο: ΛΕΤΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ: "Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ"!
Αυτό και τέλος. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Αρκετή τοξικότητα μας περιβάλλει. Αν θέλετε να συνεχίσετε το υβρεολόγιο μόνος, θα κάνετε σόλο καριέρα. Εγώ δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω!»

Στην Ελενα Ακρίτα απάντησε ο Δήμος Βερύκιος -μέσω  Facebook- με αναφορές και ερωτήματα όπως «μπορεί να μας πει η κυρία Ακρίτα πόσα χρήματα έχει πάρει από το ΜΕGA και πως τα έπαιρνε; Οι καταβολές γίνονταν ονομαστικά ή μέσω εταιριών και που; Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Τι φόρους έχει πληρώσει; Ετσι από περιέργεια ρωτάω». Και ο Βερύκιος μπαίνοντας και σε πιο προσωπικά θέματα συμπληρώνει: «Απλώς για να ξέρω να πω στον Άκη την επόμενη φορά που θα πάω να τον συναντήσω στον Κορυδαλλό καθώς την τελευταία φορά δεν πρόλαβε να μου ολοκληρώσει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για έναν από τους παλιούς έρωτες του Αντρέα...»

Αμα μπλέκεις με τα πίτουρα...