ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Δεν δίνει Δώρο, συνεχίζει τις απολύσεις!

Τα νέα κόλπα του Χάρη Οικονομόπουλου

Τζίφος η τριμερής για Ελευθεροτυπία – enet. Ο Χάρης Οικονομόπουλος προσήλθε στο υπουργείο Εργασίας δηλώνοντας ότι πήγε με την ιδιότητα του δικηγόρου της εταιρίας και πως αφού οι δικηγόροι έχουν αποχή…φεύγει.
Πρόλαβε να πει στους εργαζόμενους, ότι δεν θα δώσει το Δώρο Χριστουγέννων και ότι θα συνεχίσει τις απολύσεις και τις μηνύσεις.
Χτες απέλυσε δύο εργαζόμενους που δεν είχαν κλείσει χρόνο, άρα δεν είχαν να πάρουν αποζημίωση, ενώ οι μηνύσεις αποσκοπούν στο να αποφύγει να καταβάλλει αποζημιώσεις (λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας) σε όσους λόγω πολυετούς παρουσίας, έχουν ποσά που θέλει να αποφύγει να πληρώσει η εργοδοσία. Ωραίο κόλπο!
Επανέλαβε ότι έχει πρόταση και πλάνο 10ετίας, 15ετίας, για την εφημερίδα, που ξεκινάει από την.. πρότασή του να σβήσει τα χρέη του προς τους εργαζόμενους και να τους κάνει μετόχους.
Νέα απόπειρα για τριμερή συνάντηση ορίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου στις 11πμ.
** Νέα συνέλευση οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν να παράγουν (αναρτώνται στο elefenet) και η εργοδοσία  συνεχίζει το άτυπο λοκ άουτ, θα έχουν τη Δευτέρα στις 2μμ.
- πηγή: financialcrimesnews