ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πέντε απολύσεις, παρά τις μειώσεις μισθών, στο σάιτ της Στάη

Ηρθε η Huffington Post Greece και αντί να φουντώνει ο ανταγωνισμός και να πέφτει και κάνα φράγκο στην ιντερνετική πιάτσα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Μαθαίνουμε ότι στο σάιτ της Ελλης Στάη προχωρούν σε μειώσεις μισθών (και βαρδιών). Αυτό γράφαμε στις 14 Νοεμβρίου (ΕΔΩ) και επιβεβαιωθήκαμε καθώς και μειώσεις μισθών έγιναν στους εργαζόμενους στο TheToc της Στάη, αλλά το χειρότερο άρχισαν και οι απολύσεις.
Τώρα, σύμφωνα με το μπλογκ katalipsiesiea, από τους εργαζόμενους ζητήθηκε να υπογράψουν αλλαγή σύμβασης, η οποία στην ουσία εξαιρούσε την αμοιβή τα σαββατοκύριακα, με αντάλλαγμα μείωση ωραρίου και ρεπό. Αυτοί που πίστεψαν ότι με την υπογραφή τους θα εξασφάλιζαν τουλάχιστον μια χρονική παράταση στην..  αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον διαψεύστηκαν, καθώς, λίγες ημέρες αργότερα, ήρθαν και οι πρώτες 5 απολύσεις. Οι γιορτινές ημέρες, πλέον, για τους εργαζόμενους του TheToc αναμένονται δύσκολες, με το κλίμα επιβαρυμένο και το μέλλον αβέβαιο.