ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Απρέπειες του κ. Μπάμπη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

BINTEO

Τη γνωστή χειρονομία που συμβολίζει τον ανδρικό αυνανισμό έκανε ζωντανά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ως υποτιμητικό σχόλιο στις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΔΗΜ.ΑΡ Χρήστου Μαχαίρα που ήταν εκείνη την ώρα σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση.
Η ατάκα του κ. Μαχαίρα που έκρινε ως “μ@λ@κί@” ο δημοσιογράφος ήταν η εξής: “Αυτό που μας αφορά σε αυτή τη φάση είναι η Δημοκρατική Αριστερά με τις όποιες δυνάμεις της να συμβάλει στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, στην παρούσα φάση το μεγάλο επίδικο είναι η πολιτική αλλαγή”.
Δείτε το περιστατικό στο 2:32 του βίντεο:


 Θα υποστηρίξει ίσως κάποιος ότι του ξέφυγε, ότι δεν είχε δει πως στους δέκτες ήταν το γενικό πλάνο κ.ο.κ. Η αλήθεια είναι ότι κάθε άνθρωπος που εκτίθεται στο κοινό μέσω ζωντανής εικόνας οφείλει να είναι προσεκτικός. Επίσης κάθε οικοδεσπότης – δημοσιογράφος οφείλει να σέβεται το συνεντευξιαζόμενο, πόσο μάλλον όταν αυτός δεν είναι παρών αλλά παρεμβαίνει μέσω τηλεφώνου. Στην προκειμένη δε περίπτωση, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χλεύασε ένα συνάδελφό του δημοσιογράφο όπως είναι ο Χρήστος Μαχαίρας.
Ωστόσο οι απλοί κανόνες ανθρώπινης και τηλεοπτικής ευγένειας μάλλον περισσεύουν σε ένα δημοσιογράφο σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου στην Ελλάδα, από το 2010 στήριξε με την πένα και το λόγο του όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που πέρασαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις τις οποίες κατηγορούσε συνεχώς ότι δεν περνούν κι άλλα χειρότερα που θα ικανοποιούν τις αγορές. Αυτός είναι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και περιστατικά σαν τη “μ@λ@κί@” που του ξέφυγε “στον αέρα” απλά πιστοποιούν με κωμικοτραγικό τρόπο πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να υπηρετήσει ούτε το δημοσιογραφικό λειτούργημα ούτε το δημόσιο συμφέρον.

- από το koutipandoras