ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Eπαφές του Ιβάν Σαββίδη για το Channel 9

Ανθρωποι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο κανάλι του Κοντομηνά

Στην Κάντζα, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Channel 9, βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης άνθρωποι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας. 
Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά από μεσολάβηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, είχε ξεκινήσει κουβέντα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Η συζήτηση, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, αφορούσε την είσοδο Σαββίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Επ’ αυτού έγιναν διάφορες κουβέντες, όπως έχει.. 
αποκαλύψει προ καιρού η στήλη media του SECRET των Παραπολιτικών,χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα, αφού το αφεντικό του ΠΑΟΚ κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, δείχνοντας να μην τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο deal.
Εσχάτως επέστρεψε στο τραπέζι των συζητήσεων, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της απόκτησης του Channel 9. Οπως μαθαίνουμε, ο βασικός λόγος που υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά Σαββίδη για τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, πέραν της αθηναϊκής άδειας, διαθέτει και συχνότητα, επίσης τοπικής εμβέλειας, στη Μακεδονία. Μάλιστα, στο όλο project φαίνεται ότι είχε μπει και το θέμα του ραδιοσταθμού που διαθέτει στη Βόρεια Ελλάδα ο Κοντομηνάς.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί που επισημαίνουν ότι ένας άλλος λόγος που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναζητά τηλεοπτική συχνότητα έχει να κάνει με τα σχέδια που καταστρώνει για τη συγκρότηση της Λίγκας του Βορρά.