ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο Κουρής

Εμένα ρε παιδιά γιατί με συλλάβατε;

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο γνωστός εκδότης-καναλάρχης Γιώργος Κουρής που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του στο Ψυχικό για χρέη στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 77χρονο Γιώργο Κουρή εκτελούσαν τρεις παραγγελίες του οικονομικού εισαγγελέα και μία καταδικαστική απόφαση για χρέη που ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατ.ευρώ.
Σήμερα στο πρωτοσέλιδο πρωτοσέλιδο της Kontra News, της εφημερίδας που άνοιξε ο Γ. Κουρής στη θέση της παλιάς Αυριανής, ο Κεφαλονίτης ρωτάει: Εμένα ρε παιδιά γιατί με συλλάβατε;
Βέβαια ο Γ. Κουρής χθες στα δικαστήρια σε ερώτηση..
δημοσιογράφου «γιατί τον πιάσαν» απάντησε πολύ απλά: «Γιατί χρωστάω παιδί μου. Ξέρεις εσύ κανέναν που με αυτή τη κρίση να μη χρωστάει;». Και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, ρώτησε με τη σειρά του: «Εσύ παιδί μου πού δουλεύεις; Δεν μου λες τον εργοδότη σου να σου πω πόσα χρωστάει;» Μόνο ένας Γιώργης Κουρής μπορεί να τα κάνει και να τα πει αυτά!