ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Διαδικτυακά -κι όχι μόνο- ραδιόφωνα

 ** Ο αγαπημένος σταθμός της ελληνικής ροκ μουσικής, γίνεται διαδικτυακός. Ο Freedom συνεχίζει να στηρίζει νέους Έλληνες καλλιτέχνες με αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής ροκ σκηνής. Από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στο www.freedomfm.gr και να ακούσετε από εκεί τον αγαπημένο σας σταθμό!

 ** Από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, η καλή pop μουσική βρίσκει επιτέλους τη θέση της στα FM!  Ένας νέος σταθμός έρχεται στην πόλη, γεμάτος θετική ενέργεια. Ένα ραδιόφωνο που αποτελεί το.. ιδανικό soundtrack, με άποψη και στυλ. Με μελωδική διάθεση, τα καλύτερα ξένα hit του σήμερα και της τελευταίας δεκαετίας γεμίζουν την ημέρα μας με τραγούδια και κάνουν τον Hit 88.9 τη νέα πρόταση που κάνει τη διαφορά!

** Στο www.kefifm.gr, το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο, παίζουν μεγάλες αξέχαστες ελληνικές μουσικές επιτυχίες όλο το 24ωρο, χωρίς περιορισμούς, εξαρτήσεις και προκαταλήψεις. Δίνουν έμφαση στην ποιότητα και για το λόγο αυτό “αποκλείονται” τραγούδια που απευθύνονται στα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες και συνδιαμορφώνεται από τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις αφιερώσεις και τις μουσικές επιθυμίες των ακροατών μας.