ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Βαρίδι» ο Πρετεντέρης, ναυάγιο για Αρβανίτη

** Τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και τον Πέτρο Μπούτο «δείχνουν» στο MEGA ως υπεύθυνους για την απώλεια της πρώτης θέσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Ο πρώτος, για πολλούς πλέον είναι η «φορετή» υποχρέωση που πρέπει να εμφανίζεται καθημερινά στο δελτίο για συγκεκριμένο χρόνο, ενώ η δημοτικότητά του (στις κρυφές έρευνες) βρίσκεται στα τάρταρα και ο δεύτερος, η αιτία που το MEGA έχει ξεμείνει από lead in.

** Από το στόχαστρο της κριτικής στο MEGA δεν απουσιάζουν, ούτε ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος ούτε η παρουσιάστρια του δελτίου Όλγα Τρέμη. Ο πρώτος, έχει μια ευκαιρία εν όψει της πορείας προς τις..
ευρωεκλογές – εκμεταλλευόμενος την παράδοση του MEGA στην ενημέρωση – να γυρίσει το φύλλο υπέρ του, ενώ η δεύτερη, παίζει τα ρέστα της και μάλιστα χωρίς προοπτική. Αφού θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι διανύει την τελευταία της χρονιά στην παρουσίαση των ειδήσεων!

** Προς ναυάγιο οδηγείται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ενδεχόμενο εξαγοράς τηλεοπτικού χρόνου από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ο διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου, Κώστας Αρβανίτης μαζί με την Μαριλένα Κατσίμη να παρουσιάζουν τρίωρη πρωινή εκπομπή.

** «Άλλο περιμέναμε και άλλο μας βγήκε» είναι η φράση που ακούγεται όλο και πιο συχνά στον ALPHA για την πορεία της «Ελληνοφρένειας».  Η δυσαρέσκεια της διοίκησης του καναλιού εστιάζεται, τόσο στις χαμηλές τηλεθεάσεις όσο και στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Δύσκολα – λένε οι γνωρίζοντες, θα πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.
- Media windows / N. Nικητέας