ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Πάμε, πάμε, πάμε!.. Ρεπόρτερ του Open τρέχει να σωθεί από τη φωτιά στο Λουτράκι (video)


Ανεξέλεγκτο μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς στο Λουτράκι καθώς οι φλόγες έχουν μπει στις αυλές των σπιτιών στην περιοχή Άγιος Χαράλαμπος, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν ώστε να καταφέρουν να σώσουν ότι μπορούν. Μάλιστα, στο σημείο γίνονται εκρήξεις από πυλώνες της ΔΕΗ που έχουν πάρει φωτιά. 
Η πυρκαγιά στην περιοχή κύκλωσε το συνεργείο του Open που βρισκόταν εκεί. Η δημοσιογράφος περιέγραφε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο σημείο σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν.


Την ώρα που οι δημοσιογράφοι του Open κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. έκαναν το ρεπορτάζ η κάμερα κατέγραψε τη φωτιά να βγαίνει σε δευτερόλεπτα εκτός ελέγχου με τις φλόγες να έχουν περικυκλώσει ολόκληρη την περιοχή και εκρήξεις πυλώνων της ΔΕΗ να ακούγονται στο βάθος. «Δάσος και σπίτια καίγονται αυτή τη στιγμή, παντού υπάρχουν φλόγες» ανέφερε η ρεπόρτερ, Ελευθερία Σπυράκη και φωνάζοντας «πάμε , παμε , παμε» έτρεξε να γλιτώσει από τις φλόγες. Οι άνθρωποι του Open χρειάστηκε να απομακρυνθούν τροχάδην από το σημείο.