ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ντέμης, κυρίως κύριος...


Μια μεγάλη μερίδα των σόσιαλ οργίζεται με τις πόζες επίδειξης Βανδή-Μπισμπίκη σε πισίνα πεντάστερου, επειδή το ζεύγος δεν πενθεί για τις πυρκαγιές. Και γράφονται σχόλια του είδους «ο κόσμος καίγεται και εκείνοι...» Δεν νιώθει (η μερίδα...) την ανάγκη να οργιστεί με κάτι σοβαρό. Δεν βρίσκει στην επικαιρότητα κάτι αληθινά εξοργιστικό. Και πέρα από τα σόσιαλ, οι πόζες έγιναν βασικό πρωτοσέλιδο θέμα σε δυο από τις τρεις ταμπλόιντ και δυνατό χτύπημα στην τρίτη. Δηλαδή έγινε αυτό που προφανώς επιδίωξε το δίδυμο της πρώτης σελίδας, των εξωφύλλων και της πρωινής ελαφράς τηλεοπτικής ψυχαγωγίας: δωρεάν θόρυβος.
Την ίδια ώρα έχει ανέβει στο διαδίκτυο (oneman.gr) εξαιρετική συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη –από αυτές που τις χαρακτηρίζουμε με το ταλαιπωρημένο κλισέ «συνέντευξη-ποταμός». Και στην οποία υπάρχει μικρή διακριτική αναφορά στην τέως σύζυγο του Νικολαΐδη. Αναφορά χωρίς κακία, αλλά με εκείνη την ώριμη σκέψη και τον μεστό λόγο που διακρίνει τον Ντέμη: «Δεν μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια».
Κυρίως κύριος...

Δ.Β. / Harddog