ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Με τον Πάνο Χαρίτο στο Kontra o Δημήτρης Χατζηνικόλας - Αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του κεντρικού δελτίου


Από την νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει στις 28 Αυγούστου, την αρχισυνταξία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Πάνο Χαρίτο, αναλαμβάνει ο έμπειρος δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας. 
Eπίσης ο δημοσιογράφος από τις 19:05 μέχρι τις 20:30 κάθε μέρα θα βρίσκεται στην αρχισυνταξία στην αρχισυνταξία της εκπομπής «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra channel με τον Σπύρο Σουρμελίδη, τον Κώστα Πουλακίδα και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.
Θυμίζουμε ότι ο Χατζηνικόλας, ο οποίος είχε κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε πρόσφατα από την εφημερίδα Documento, έπειτα από επτά χρόνια. Ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει ο ίδιος την αποχώρηση του από το Documento αναφέροντας ότι ήταν δική του «προσωπική απόφαση».
Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1988 στη Θεσσαλονίκη αρχικά στην ΕΡΤ και μετέπειτα στις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη».
Το 1997 μετακόμισε στην Αθήνα και από τότε μέχρι σήμερα έχει δουλέψει σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, ραδιόφωνα και sites καλύπτοντας το πολιτικό και το διπλωματικό ρεπορτάζ και κάνοντας δικές του εκπομπές. Τα τελευταία επτά χρόνια εργάζονταν ως αρχισυντάκτης της Κυριακάτικης εφημερίδας «Documento». Είναι πατέρας δύο κοριτσιών και έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Γράμμα στο παιδί που ήμουνα κάποτε».
Με νέα δομή στο δελτίο, αλλά με την πιστότητα στον χαρακτήρα και το ύφος της ενημέρωσης του Kontra, το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Πάνο Χαρίτο θα εστιάζει εκεί που πρέπει.

 Φεύγει από το Kontra Channel και οδεύει προς το Attica ο Γιώργος Μελιγγώνης. Από τον Σεπτέμβριο θα κάνει τη βραδινή εκπομπή 10 με 12. Εκτος Kontra βρέθηκε και ο Φοίβος Κλαυδιανός.