ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ο Μάριος Αραβαντινός στη θέση της Γιάμαλη στο Kontra


Ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός, που παραιτήθηκε πρόσφατα από το Documento, αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής Kontra24 στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel όπου υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις (Μελλιγγώνης, Kλαυδιανός κ.α.). Ο Αραβαντινός αναλαμβάνει για το καλοκαίρι στη θέση της Νατάσας Γιάμαλη η οποία έγραψε στο fb:
ι εκπομπές είναι σαν τα σχολεία, κλείνουν για καλοκαίρι. Η εντατικοποίηση τις έχει κάνει να κλείνουν όλο κ λιγότερο κι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτές να εξαντλούνται όλο και περισσότερο. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν κι οι δικές μου διακοπές.
Ευχαριστώ για την αγάπη. Πριν τέσσερα χρόνια που ξεκινούσα στο τιμόνι αυτής της εκπομπής δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε το Kontra24 να είναι εκπομπή αναφοράς.
Μεγάλωσα δημοσιογραφικά κάτω από τα φώτα του στούντιο και στις συσκέψεις με την ομάδα του Kontra24.
Ολοκληρώνεται μια δύσκολη σεζόν. Με απώλειες και αλλαγές. Για εμάς που κάνουμε αυτή τη δουλειά, με αυτό το ωράριο και αυτούς τους όρους, δεν υπάρχει ακριβώς αυτό το πολυπόθητο “work life balance.” Ασχολούμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο όλη μέρα κ δεν τελειώνει ποτέ.
Σε μια περίοδο που ειναι σχεδόν προνόμιο να λες αυτό που πιστεύεις, εμείς έχουμε την ελευθερια να το κάνουμε με μοναδική την αυτονόητη υποχρέωση που έχει καθε δημοσιογράφος, να είμαστε τεκμηριωμένοι/ες.
Υποσχόμαστε να κάνουμε το ίδιο και από τις 28 Αυγούστου. Με το ίδιο πείσμα.
Ευχαριστούμε για όλα!
ΥΓ: τα ηνία της εκπομπής για μια εβδομάδα και μέχρι το κλείσιμο αναλαμβάνει ο Mάριος Αραβαντινός τον οποίο καλωσορίζω στην ομάδα μας.
ΥΓ: στις φωτογραφίες (επάνω) η ομάδα μας όπως διαμορφώθηκε την περασμένη σεζόν. Χωρίς ομάδα, γρανάζι δεν γυρνά!"