ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Oι διάφοροι κακεντρεχείς και το τηλεφώνημα Τσίπρα στον Κούλογλου


Η αναστροφή με… διευκρινιστική δήλωση που έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου - ο οποίος είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του,.. υποστηρίζοντας σε άρθρο του ότι στη ΔΕΘ διαπίστωσε ισοπαλία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη - φαίνεται να προέκυψε έπειτα από τηλεφώνημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έπειτα από αυτό, με δήλωσή του στην Αυγή έκανε λόγο για «ενδεχομένως άστοχη διατύπωση».
Όπως αποκάλυψε στο Kontra Channel ο κ. Κούλογλου, του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας και συζήτησαν σε «απολύτως φιλική ατμόσφαιρα», ενώ διευκρίνισε ότι «δεν ισχύει ότι δεν μιλάμε τον τελευταίο χρόνο», αποδίδοντας σε κακόβουλους τις σχετικές φήμες.
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, ο κ. Τσίπρας ξέρει και ακούει και πως του είπε ότι «μπορείς να γράφεις και να ασκείς κριτική στις επιλογές μου, ακόμα και με το όνομά σου, αλλά στο θέμα αυτό έχει δημιουργηθεί μία ιστορία διότι φαίνεται να λες ότι μπορεί να είναι ένας άλλος πρωθυπουργός σε μία προοδευτική διακυβέρνηση και όχι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ». Όπως δήλωσε ο κ. Κούλογλου «του είπα ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχα μία τέτοια ιδέα. Έτσι προέκυψε η δήλωσή μου στην Αυγή. Η αναμέτρηση στις επόμενες εκλογές είναι Μητσοτάκης – Τσίπρας, όποιος κερδίσει θα είναι ο πρωθυπουργός. Τα αυτονόητα θα λέμε;», συμπλήρωσε.
Επιχειρώντας να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, επέμεινε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να αφήσει το θέμα του πρωθυπουργού ανοιχτό, ώστε να δώσουν προσοχή και προβολή τα μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια, να το κλείσει.
«Υστερούμε στην επικοινωνία, το έγραψα και στο άρθρο. Ο Μητσοτάκης δεν έχει τίποτα, αλλά έχει πολύ καλή επικοινωνία. Εμείς έχουμε ιδέες αλλά δεν έχουμε επικοινωνία», τόνισε.
Μάλιστα, σημείωσε ότι το άρθρο θα το ξαναέγραφε, απλώς πήρε πίσω μία ατυχή διατύπωση. Όσο για τα περί ισοπαλίας, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα στη ΔΕΘ ήταν τελικά καλό για τον κ. Τσίπρα, διότι έπαιζε εκτός έδρας.
Διαβεβαίωσε, δε, ότι ο δικός του σκοπός δεν ήταν να υπονομεύσει, αλλά να βοηθήσει. «Η κριτική μου δεν είναι για να αποδομήσω τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

 

 Για τα εσωκομματικά πυρά

Ωστόσο, φωτογραφίζοντας όσους του άσκησαν κριτική, είπε:«Το καλύτερο άμα είσαι ευρωβουλευτής είναι να κάθεσαι στη γωνιά σου και να περιμένεις τον αρχηγό σου να σε βάλει και στην επόμενη ευρωβουλή. Ή να λες μπράβο μπράβο ή να κατακρίνεις τους άλλους που τολμούν να πουν μία διαφορετική άποψη... Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι μία νέα θητεία στην ευρωβουλή… Για να με βάλει ο Αλέξης Τσίπρας στο ψηφοδέλτιο. Μία αλήθεια κάνουν δέκα θητείες. Δεν έχω προσωπικά σχέδια ».
«Μάλιστα, κάποιοι κακεντρεχείς έκαναν διαρροές σε μέσα, τα οποία κατά τ' άλλα θεωρούμε "πετσωμένα", ότι εγώ από θαύμα θα είμαι ξανά υποψήφιος με αυτά που κάνω. Ας μην είμαι ποτέ, αρκεί να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Έκανα λάθος γιατί θέλω να βοηθήσω...» σημείωσε με νόημα.

Ερωτηθείς για την κριτική που του ασκήθηκε από τους Παπαδημούλη, Αρβανίτη είπε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω, δεν θέλω να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο εσωστρέφειας, το οποίο άνοιξε, νομίζω βασικά όχι με δική μου ευθύνη, γιατί παρενέβη ο κ. Πολάκης και το έκανε τρομερό θέμα, αλλά έχω κι εγώ κάποια ευθύνη και δεν θέλω να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος».
«Δεν έχω κανέναν άλλον να προτείνω στη θέση του Αλέξη Τσίπρα. Αν κερδίσουμε, αυτός θα είναι ο πρωθυπουργός», επισήμανε.                                                                                         - πηγή: newpost