ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Κούλογλου για Πολάκη: Κάνει τις καλύτερες προεκλογικές εκστρατείες για τα άλλα κόμματα


Συνέχεια στην κόντρα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη έδωσε ο ευρωβουλευ΄της  Στέλιος Κούλογλου το βράδυ της Δευτέρας.. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή.. «Brainstorming» του Action24 απάντησε στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος του πρότεινε μέσω των social media... να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.
Συγκεκριμένα ο Κούλογλου είπε «Ο κύριος Πολάκης είναι καλός αλλά για να κάνει εκστρατεία άλλων κομμάτων. Για παράδειγμα τον κύριο Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο ευρωβουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ. Κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές. Ο κ. Πολάκης κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες».
«Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας». «Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε: «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος».