ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Nova και ΠΑΟΚ ανανέωσαν τη συνεργασία τους


Η Nova και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους όσον αφορά στην αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.. για την σεζόν 2021-2022.
Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της. Έτσι, οι συνδρομητές Novasports θα ζήσουν την πιο hot season ever σε 9 αθλητικά κανάλια και με περισσότερους από 3.000 LIVE αγώνες, απολαμβάνοντας παρέα με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα:
  • Τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Άρη, του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten πλαισιωμένες με Pre & Post Game Show και αγαπημένες εκπομπές.
  • Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου La Liga Santander & La Liga SmartBank Ισπανίας, Bundesliga & 2. Bundesliga Γερμανίας, Ligue 1 Γαλλίας, Eredivisie Ολλανδίας, Jupiler Pro League Βελγίου, MLS Αμερικής, EFL Championship Αγγλίας, Serie B Ιταλίας, τα Κύπελλα Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Βελγίου καθώς και το Carabao Cup (League Cup) Αγγλίας. Και από την επόμενη σεζόν η Premier League με τις κορυφαίες ομάδες και τα μεγάλα αστέρια, θα παίζει αποκλειστικά στο Novasports!
  • Τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διασυλλογικές και εθνικές διοργανώσεις στο μπάσκετ με EuroLeague και τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, EuroCup και τη συμμετοχή του Προμηθέας Πάτρας, FIBA, Lega Basket Serie A, κ.α.
  • Κορυφαίες διοργανώσεις σε τένις, βόλεϊ, γκολφ, μηχανοκίνητα.