ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: Δεν είχα ποτέ σχέση με την e-food - Τι απαντά ο Βαξεβάνης


H Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη απάντησε στα περί συμμετοχή της στην ιδιοκτησία της e-food , η οποία ήλθε στην επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο, μετά από την δημοσιοποίηση μηνυμάτων προς.. διανομείς, με τα οποία απαιτούσε την αλλαγή των συμβάσεών τους , υπό την απειλή της λύσης της συνεργασίας τους.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία , όπως αναφέρει, έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης», δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είχε ή έχει σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
Στο tweet της Μαρέβας Μητσοτάκη αναφέρονται τα εξής:
«Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».
Και η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη:
«Η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood, ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο #Documento της Κυριακής».