ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Βοηθός του Λάλα...


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος άρχισε τη δημοσιογραφική του καριέρα –ή τουλάχιστον έγινε γνωστός– πλάι στον Θανάση Λάλα. Το είχε γράψει αυτό o Harddog, σε ανύποπτο χρόνο, τον Φεβρουάριο του.. 2019, με τίτλο «Η "ευθύνη" του Λάλα για τον Μπογδάνο». Ανύποπτο ως προς την είσοδό του στη Βουλή. Το ανέφερε και ο Γιώργος Κακούσης, στην εκπομπή που έχει με τον Δημήτρη Πετρόπουλο στο ραδιόφωνο του Alpha. Τον γνώρισε, είπε, το 2001 προς 2002 στον Flash «βοηθό του Θανάση Λάλα, του έκοβε τα ηχητικά». Ήταν «λίγο παραπάνω από μαθητευόμενος, λίγο παρακάτω από κανονικός δημοσιογράφος».
Και τι έλεγε τότε ο Μπογδάνος κατά τον Κακούση; «Εγώ, εμένα, εμού, ξανά εγώ…, εγώ… εγώ». Και ο Πετρόπουλος συμπλήρωσε: «Πες μου ένα θέμα που πήγε. Ένα θέμα που πήγε και έκανε ρεπορτάζ».
Είκοσι χρόνια μετά ο μαθητής τού Λάλα είναι βουλευτής, πολιτικό πρόσωπο, πολυσυζητημένο, πολυθόρυβο, ακραίο –ακρότατο. Που όταν μιλάει προκαλεί θύελλες.
- από το Harddog