ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιοι σεναριολογούν για… κόμμα Κυρανάκη;


Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης συνεχίζει την «αποχή» από τα ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι εκτινάχθηκε στην πολιτική σκηνή χάρη στις εμφανίσεις του στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ και «σάρωσε» στον.. Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών. 
Το ενδιαφέρον είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά την υψηλή δημοφιλία και τις ψήφους που φέρνει στο κόμμα, τον «προσπέρασε» για μία ακόμη φορά στον πρόσφατο ανασχηματισμό. Παράλληλα, οι κεραίες του Neo εντόπισαν διάφορα σενάρια για «κόμμα Κυρανάκη» σε ουκ ολίγα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία -κάποια απ’ αυτά και «γαλάζιας» απόχρωσης. 
Κάτι η παρατεταμένη «αφωνία» (για «λευκή απεργία» μιλάνε ορισμένοι…), κάτι η δεδηλωμένη διαφωνία Κυρανάκη για την στροφή της κυβέρνησης στο Μακεδονικό και τις «Πρέσπες, τα σενάρια θέλουν τον βουλευτή της ΝΔ να περιμένει την κύρωση των μνημονίων που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, ώστε να διαφοροποιηθεί και να ανοίξει τη δική του περπατησιά. Προσώρας, βεβαίως, πρόκειται μόνο για σενάρια και δημοσιεύματα. Τα οποία, πάντως, δεν κάνει κανέναν κόπο ούτε να διαψεύσει, ούτε να «φρενάρει».
Neo / Matrix24