ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Πέρα από τον Ντάλτον το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε με τον Ραν Ταν Πλαν


Ιδιαίτερα δηκτική ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα εγκαίνια.. του δημοτικού σχολείου που κατασκεύασε ιδιωτική εταιρεία στο κατεστραμμένο από το σεισμό Δαμάσι καθώς και το γεγονός ότι τα έργα ανακούφισης και αποκατάστασης των σεισμόπληκτων παρουσιάζουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση.
«Σε ποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πήγαινε ένας πρωθυπουργός να εγκαινιάσει ένα σχολείο με όλα τα ΜΜΕ παρόντα, στις πλάτες του καμεραμάν θα υπήρχαν κοντέινερς που ζουν εδώ και ένα χρόνο πολίτες και δεν θα υπήρχε ένα τηλεοπτικό δίκτυο να μην γυρίσει και να δείξει και την άλλη πλευρά» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επικοινωνία έχει και τα όριά της είπε και υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω ότι εάν έχεις καλούς επικοινωνιολόγους μπορείς να μετατρέψεις και τα Φάρσαλα σε Φαρ Ουέστ. Πέρα από τον Ντάλτον το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε με τον Ραν Ταν Πλαν».
Μόλις τον Αύγουστο είπε, οι πολίτες στο Δαμάσι πήραν τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί και που προβλέπονται από τον νόμο.
Το πρόβλημα συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ότι η κατασκευή του σχολείου δόθηκε σε ιδιώτη. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά είναι ζήτημα αξιοπιστίας για την Πολιτεία να μπορεί να κατασκευάσει σε ένα χρόνο ένα σχολείο.
Το θέμα είναι η μεγάλη αντίφαση που δεν αναδείχθηκε. Είναι τόσο μεγάλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε: «Η επικοινωνία και τα θαύματά της σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα είναι αρκετά για να καλύψουν αυτή τη μεγάλη αντίφαση και απόσταση».