ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

«Ντέρμπι» με το Open και το νέο Mega

Όλοι με «απώλειες», εκτός από το Star και (εν μέρει) την ΕΡΤ


Με ένα 6,6% και στην 6η θέση στο σύνολο έκανε πρεμιέρα στις μετρήσεις της Nielsen το Mega, από τις 17/02 εως τις 23/02, έχοντας μικρή διαφορά από το πέμπτο Open. Στα ίδια επίπεδα που ήταν και το παλιό Mega στην τελευταία του εβδομάδα πριν «κατέβει» από την Digea. Αντιθέτως το «μεγάλο κανάλι» είχε καλύτερες επιδόσεις.. στο «δυναμικό κοινό», όντας εκείνο στην πέμπτη θέση με 7,8% και ο πιο άμεσος ανταγωνιστής του το Open (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) στην έκτη, με διαφορά μιας μονάδας.
Ένα ακόμη αξιοσημείωτο του τηλεβαρόμετρου της περασμένης εβδομάδας είναι η πτώση των ποσοστών όλων των καναλιών, με μεγαλύτερους «χαμένους» τον ΑΝΤ1 στο σύνολο -χωρίς όμως να πέσει από την κορυφή- και του Alpha στο «δυναμικό κοινό». Μόνο κερδισμένο το Star, που κατέγραψε άνοδο και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, και δύο από τα κανάλια της ΕΡΤ.
Ίδιο το σκηνικό και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και τον Γιάννη Μούτσο να ανεβάζουν το Mega στο 6,9% και την πέμπτη θέση. (δείτε το τηλεβαρόμερο στο e-tetradio EΔΩ)