ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ερος Ραμαζότι

Πανηγύριζαν επειδή, λέει, η αστυνομία έπιασε και προσήγαγε δύο τύπους που κολλούσαν αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο.
Και πανηγύριζαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και φιλικά ΜΜΕ. Επειδή έπιασαν, όπως έγραφαν, δύο αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ.
Νομίζουν όλοι αυτοί ότι είμαστε στη δεκαετία του 80 που γύριζαν τα..
μέλη των κομμάτων στους δρόμους και κρεμούσαν τις αφίσες και τα πανό στους δρόμους. Τότε που το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και η ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γέμιζαν όλη την Αθήνα με αφίσες.
Αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν. Είναι σαν τις αφίσες που βλέπω εδώ κάτω από την εφημερίδα, αφίσες για τις συναυλίες. Για τον Ερος Ραμαζότι ή τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Ή και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη με τους δύο που προσήχθησαν για παράνομη αφισοκόλληση αλλά, αγαπητοί συνάδελφοι, τις αφίσες τις κολλούν -συνήθως- συνεργεία.
Εξειδικευμένα. Πληρωμένα. Αν κάποια από αυτά παρανομήσουν μη βγείτε να γράψετε «έπιασαν τους αφισοκολλητές του Ερος Ραμαζότι» ή «της Ελεωνόρας Ζουγανέλη» γιατί θα γελούν και οι πέτρες...
***
Ο Γιώργος Πατούλης από την Παρασκευή με επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας (και κοινοποίηση στον Διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών) του ζητούσε «να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες με αφορμή το γεγονός ότι συνεχίζεται το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης» και δηλώνοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει το νόμο εις βάρος του περιβάλλοντος αλλά και της ασφάλειας των πολιτών».
Μία ημέρα μετά και αφού σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άτομα συνελήφθησαν καθώς κολλούσαν αφίσες στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνάσειου Νοσοκομείου χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια, ο Γ. Πατούλης επανήλθε και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB έκανε γνωστό πως συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής «αφαιρούν την παράνομη αφισοκόλληση».
Ο Περιφερειάρχης Αττικής έγραψε πως η επιχείρηση στήθηκε ώστε «να προστατέψουμε πάνω από όλα την ασφάλεια των οδηγών» και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Περιφέρειας «που ακόμα και Σάββατο προστατεύουν την Αττική μας».

Παρασκήνια / ΕφΣυν