ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Συζητάμε οδηγώντας με τον ηθοποιό Στέλιο Μάϊνα

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11:30 η πρώτη διαδρομή για το AUTO HUB στο MEGA, ξεκινά. Ο Βαγγέλης Κιούσης μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εντός και εκτός συνόρων.
Κάθε Σάββατο η εκπομπή θα προσεγγίζει τις σύγχρονες και διαφορετικές μορφές της Αυτοκίνησης. Θα οδηγεί και θα παρουσιάζει τα νέα αυτοκίνητα, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, θα..
εστιάζει στην πρόοδο της τεχνολογίας. Θα συνομιλεί με ενδιαφέροντες ανθρώπους του κλάδου και όχι μόνο, θα επιδιώκει την επικοινωνία με τους τηλεθεατές μέσω των Social Media και θα απαντά στα ερωτήματά τους. Θα προωθεί την ασφαλή οδική συμπεριφορά, θα φιλοξενεί ειδικούς από διαφορετικούς τομείς που άπτονται χρηστικών θεμάτων, θα αναδεικνύει τις νέες τάσεις και τις συναισθηματικές σταθερές τη αυτοκίνησης και θα ξαφνιάζει με τις lifestyle επιλογές της.
Στην πρώτη εκπομπή, οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο μικρό τολμηρό SUV της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Συζητάμε οδηγώντας με τον αγαπημένο ηθοποιό Στέλιο Μάϊνα. Ταξιδεύουμε στο Las Vegas για την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο. Φιλοξενούμε ειδικούς που απαντούν σε οποιαδήποτε απορία προκύπτει για την συντήρηση των αυτοκινήτων μας. Ακούμε τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις ενός μικρού πρωταθλητή για την οδική συμπεριφορά των ενηλίκων οδηγών. Παρουσιάζουμε την πόλη του μέλλοντος που σχεδιάστηκε από ένα διάσημο αρχιτέκτονα και θα δημιουργηθεί στο όρος Fuji της Ιαπωνίας.
AUTO HUB
Κάθε Σάββατο στις 11:30
Παρουσίαση – επιμέλεια: Βαγγέλης Κιούσης