ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η απόλυσή μου από τον ΣΚΑΪ είναι από τις πιο άδικες...

Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στον ΣΚΑΪ όπου ξεκίνησε ως μαθητευόμενη πριν από έντεκα χρόνια και είχε την ευκαιρία να μάθει τις αρχές του ρεπορτάζ δίπλα σε έμπειρους δημοσιογράφους. Σύντομα βρέθηκε σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας παίρνοντας τα ηνία της δικής της εκπομπής, στην οποία φιλοξένησε αξιόλογους και..
συνάμα «δύσκολους» καλεσμένους.
Η τηλεοπτική της πορεία στον ΣΚΑΪ, μια πορεία δέκα χρόνων, έληξε τον Ιανουάριο του 2019, καθώς τόσο η ίδια όσο και αρκετοί ακόμα συνάδελφοί της απομακρύνθηκαν από τον σταθμό του Φαλήρου (δείτε ΕΔΩ). «Περιμέναμε την καθιερωμένη σύσκεψη, που περιέργως είχε καθυστερήσει. Από το πρωί μέσα στην αίθουσα σύνταξης χτυπούσαν τα σταθερά τηλέφωνα και πολύ γρήγορα διαπίστωσα μια ανεξήγητη κινητικότητα συναδέλφων, οι οποίοι κατέβαιναν στο λογιστήριο. Σε κάποιους ανακοίνωναν την απόλυσή τους από το κανάλι και σε κάποιους άλλους αύξηση αποδοχών. Επικρατούσε σύγχυση, αναρωτιόμασταν ποιος θα είναι ο επόμενος στη λίστα, ώσπου χτύπησε και το δικό μου τηλέφωνο. Εκείνη την ημέρα ο ΣΚΑΪ απέλυσε 12 εργαζόμενους, μέσα στους οποίους ήμουν κι εγώ...»

Ο λόγος για την Σοφία Τσίπα που σήμερα δείχνει ανανεωμένη, πιο ώριμη αλλά και πιο έτοιμη από ποτέ να μιλήσει ανοιχτά με κάθε λεπτομέρεια…(διαβάστε τη συνέντευξη στο peoplegreece ΕΔΩ)