ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κλειστό σχολείο στη Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού

Θετικό στον ιό και το παιδί της 38χρονης - Κρούσμα και στην Αθήνα

Σε ύψιστο συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι θετικό στον κορωνοϊό και το παιδί της 38χρονης, η οποία είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο. Επίσης υπάρχει και τρίτο κρούσμα μια γυναίκα, από την Αθήνα, η οποία επίσης είχε ταξιδέψει στην..
Ιταλία και είναι στη διαδικασία της ιχνηλάτησης.
Το παιδί στη Θεσσαλονίκη όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες (αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις) νοσηλεύεται στο.. νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου είναι και η μητέρα του σε απομόνωση, ενώ είναι σε καλή κατάσταση όπως και η μητέρα του και έχει παρουσιάσει ήπια συμπτώματα.
Με κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη αργά χθες το βράδυ, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο πηγαίνει το παιδί παρέμεινε κλειστό, σήμερα Πέμπτη ενώ θα είναι κλειστό για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το παιδί τις προηγούμενες ημέρες είχε πάει κανονικά στο σχολείο του, στη συνέχεια όμως εμφάνισε ήπια συμπτώματα. Σήμερα γίνεται στο σχολείο απολύμανση.