ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Άντρες των ΜΑΤ σπάνε αυτοκίνητα ντόπιων στη Λέσβο

Aποκαλυπτικό βίντεο

 Οι καταγγελίες υπήρχαν από το απόγευμα, βρέθηκε όμως στο διαδίκτυο και οπτικοακουστικό υλικό που τις επιβεβαιώνει και εκθέτει την ΕΛΑΣ, τον Χρυσοχοϊδη και τον ίδιο τον Μητσοτάκη: άντρες των ΜΑΤ σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων στο Διαβολόρεμα Λέσβου.
Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κτενάς γράφει σχετικά στο fb:
«Και βέβαια με τέτοια ένταση..
συγκρούσεων οι κακά εκπαιδευμένοι και κάκιστα "επιμορφωμένοι" Ματατζήδες τι κάνουν; Αυτό που έχουμε δει πολλές φορές, βανδαλίζουν και προκαλούν. Δεν είναι ούτε νέο ούτε "απίστευτο" όπως πολλοί νεφελοβάτες θα ισχυριστούν. Αυτή είναι η νοοτροπία των ΜΑΤ, μια διαρκής παλινδρόμηση μεταξύ συγκαταβατικότητας (εγώ τη δουλεια΄μου κάνω) και τραμπουκισμού. Ας τα βλέπει ο Χρυσοχοίδης που στηρίζεται σε ένα λεπτό σχοινί. Το οποίο αν σπάσει αυτός θα χάσει το υπουργείο του αλλά κάποια άλλη απώλεια και πολύ πιο σοβαρή θα έχει μάλλον προηγηθεί.
Μαζέψτε τους πριν είναι αργά. Και εκπαιδεύστε τους από την αρχή, στη χρήση όχι μόνο βίας αλλά πρώτα από όλα ψυχραιμίας και λογικής σκέψης.»