ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ένοχος και για βιασμό ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Μετά από πέντε ημέρες διασκέψεων, οι ένορκοι (επτά άνδρες και πέντε γυναίκες) έκριναν ένοχο τον πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ - Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση κατά της βοηθού παραγωγής Μίριαμ Χάλεϊ και για βιασμό τρίτου βαθμού της ηθοποιού Τζέσικα Μαν
Ο Γουάινσταϊν καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση σε δύο υποθέσεις: τον βιασμό το.. 2013 της ηθοποιού Τζέσικα Μαν και τον εξαναγκασμό σε πεολειχία της πρώην βοηθού παραγωγής Μίριαμ Χάλεϊ, το 2006. για βιασμό σε τρίτο βαθμό και σεξουαλική επίθεση σε πρώτο βαθμό. Ωστόσο, απηλλάγη από την κατηγορία της βίαης σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού σε πρώτο βαθμό. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν ήταν ένοχος για καμία από τις δύο υποθέσεις.
Την ίδια ώρα, ο 67χρονος παραγωγός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει στο Λος Άντζελες νέα δίκη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση δύο γυναικών το 2013.
Η καταδίκη του έρχεται ως τελική βοή στην ήδη κατεστραμμένη καριέρα του, ενώ θέτει οριστικό τέλος στην παντοδυναμία του ως το τρομερό παιδί του αμερικανικού κινηματογράφου.
Κι αν στο παρελθόν η ζωή του ήταν μέσα στη δόξα -με ταινίες του όπως το Pulp Fiction και το «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» κατέκτησε συνολικά 81 όσκαρ-πλέον θα αναγκαστεί να την περιορίσει σε ένα κελί φυλακών στη Νέα Υόρκη, που αναμένεται ότι θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης.