ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΑNT1: ποιος πανικός;

«Όχι στον πανικό» ήταν η σύσταση που έγινε από πολλούς (γιατρούς, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους) και σε πολλούς τόνους, στο βραδινό δελτίο του Αντένα. Το θέμα –με ρεπορτάζ από Κίνα, Κορέα, Ιταλία, Ιράν, Ελλάδα, βίντεο,
συνεντεύξεις, εικόνες με άδεια ράφια, άδειους δρόμους, άδειες πλατείες!– κράτησε 32 λεπτά από τα 60+2 του δελτίου. Στο τέλος το τηλεοπτικό ακροατήριο ήταν εξαντλημένο• και πανικόβλητο..
Κατά τα άλλα: ουδείς πανικός.

(Κατά τα άλλα: 
** Φυσικά, κανένας πανικός όταν ακούς, το πρωί στο Κοινωνία ώρα Mega, τον γιατρό επιστημονικό συνεργάτη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, να δηλώνει «είμαστε ένα δευτερόλεπτο πριν από την πανδημία».
** Επίσης, φυσικά, καμιά ανησυχία όταν ακούς στον Θέμα fm το καθηγητή Μικροβιολογίας Αθανάσιο Τσακρή να δηλώνει ότι «από τη στιγμή που θα έχουμε εστίες εγχώριας μετάδοσης σε διάφορα σημεία του πλανήτη, μπαίνουμε σε συνθήκες που καταλήγουν σε πανδημία».
** Και, ένα ακόμα «φυσικά»: πολύ καθησυχαστικό εκείνο  που συνεχώς μας λένε, ότι αυτοί που πεθαίνουν από τον κορωναϊό είναι ηλικιωμένοι και πάσχοντες από καρκίνο, καρδιά κ.λπ. Ησυχάσαμε).

- από το harddog