ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ο Βασίλης Θωμόπουλος στο νέο MEGA

…σε θέση διευθυντή σύνταξης

Ο Βασίλης Θωμόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό του νέου MEGA που κάνει πρεμιέρα στις 6.00 το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν για πολλά χρόνια διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ, τόσο πριν κλείσει το 2013 όσο και μετά που άνοιξε ξανά.  Mάλιστα o Θωμόπουλος ήταν στο control room (ΕΔΩ) όταν ο Κεδίκογλου έκανε την ανακοίνωση για το..
«μαύρο» στην ΕΡΤ.
Οπως αναφέρει τo enimerosi24, o B. Θωμόπουλος έχει συνεργαστεί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου που έχει αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του νέου μεγάλου καναλιού… Οι γνωρίζοντες λένε οτι ήταν ο Θωμόπουλος που “ανακάλυψε” την παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και της έδωσε θέση στο δελτίο ειδήσεων.
O δημοσιογράφος έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη ομολογουμένως πορεία στο χώρο της τηλεόρασης. Αρχικά θήτευσε στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου (στο Mega) -παρά τις ιδεολογικές διαφορές που τους χώριζαν- και κατόπιν άνοιξε τα φτερά του φτάνοντας μέχρι και τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Αlpha (όπου ανέλαβε επικεφαλής τρεις φορές) αλλά και της ΕΡΤ επι των ημερών του Χρήστου Πρωτόπαπα στο υπουργείο Τύπου και επί προεδρίας Αγγελου Στάγκου (2002-2004).
Στην έντυπη δημοσιογραφία ο Θωμόπουλος επανέκαμψε μέσω της Real Νews του παλιού του συνεργάτη Ν. Χατζηνικολάου όπου ανέλαβε διευθυντής σύνταξης σχεδόν από την αρχή έκδοσης της εφημερίδας. Ο Θωμόπουλος αποχώρησε από τη Real τον Δεκέμβριο του 2011.
Ο δημοσιογράφος στο νέο MEGA θα αναλάβει τη μια απο τις δυο θέσεις του διευθυντή σύνταξης.