ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Μέσα από τον Τσίπρα βγαίνει ο Στάλιν...

...είπε ο Οικονόμου και ο Πορτοσάλτε του ζήτησε να καλέσει στην εκπομπή τον πεθαμένο δικτάτορα Παπαδόπουλο...

Αναρωτηθήκαμε αν ακούμε καλά. Ο Πορτοσάλτε με το που ξεκίνησε να μιλάει χαρακτήρισε «χούντα» τον Τσίπρα γι αυτά που είπε (τους αρμούς της δημόσιας διοίκησης) και ζήτησε από τον παρουσιαστή να καλέσει στην εκπομπή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!
Και συμπλήρωσε «ο..
ολοκληρωτισμός δεν είναι μόνο Δεξιός, είναι και Αριστερός» για να πάρει την πάσα ο Δημήτρης Οικονόμου και να πει: Μην ξεχνάς ότι ο Τσίπρας ήταν ΚΚΕ. Από μέσα του βγαίνει το κεφάλι του Στάλιν.
***
Όταν ο Σωτήρης Καψώχας είπε πως μια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη του έφερε στο μυαλό «τον θεωρητικό του φασισμού Σέρτζιο Πανούτσιο, που εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι», έγινε ένας κακός χαμός.
Θα πείτε πως ήταν από το βήμα της ΕΡΤ. Αλλά και σε ιδιωτικό κανάλι να το έλεγε, πάλι θα αντιδρούσε ολόκληρη η ΝΔ και το σύστημα που την υποστηρίζει.
Σήμερα  ο Οικονόμου και ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ είδαν στο πρόσωπο του Τσίπρα τον Στάλιν, τη Χούντα και τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο. Γι αυτούς δεν θα πέσει ούτε μια τουφεκιά, έστω μια μικρή ανακοίνωση;..

- από το nonews-news