ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αδωνης ξεχνάει Μπόμπολα και Ψυχάρη...

Παραλήρημα Γεωργιάδη στο Mega για το... Mega

Νέο παραλήρημα για τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη το πρωί της Τετάρτης στην Κοινωνία Ωρα MEGA, ο οποίος ανέπτυξε εκ νέου την προσφιλή του θεωρία ότι το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει.
Μιλώντας στην εν λόγω εκπομπή, o υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι «το κλείσιμο του MEGA ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς..
στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σκουρλέτης, έλεγαν ότι εάν εκλεγούν θα κλείσουν το κανάλι. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ότι ξανά άνοιξε το MEGA. Το ότι το MEGA εκπέμπει είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα».
Bέβαια ο Αδωνης Γεωργιάδης ξεχνάει τους μετόχους του καναλιού Φώτη Μπόμπολα και Σταύρο Ψυχάρη οι οποίοι άφησαν το κανάλι να παρακμάζει και εν συνεχεία βέβαια τον σημερινό ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη όταν απέκτησε τις μετοχές του ΔΟΛ, άρα και το 22,11% του καναλιού που και αυτός το άφησε να οδηγηθεί σε πλειστηριασμό και να το αποκτήσει σχεδόν τσάμπα.
Ο Αδωνης επίσης ξεχνάει την παραδοχή Μπόμπολα στην επιτροπή της Βουλής ότι οι μέτοχοι ευθύνονται για τη χρεοκοπία του καναλιού.
- από το documentonews