ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Το come back του Σταύρου Θεοδωράκη στη δημοσιογραφία

Έτοιμος για την επάνοδο στη δημοσιογραφία είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για το comeback του. Συγκεκριμένα, προχωρά σε μία πρωτότυπη ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία έχει να κάνει με το podcast. Ο τίτλος του είναι pod.gr και κεντρικό σύνθημα η φράση «το καλό να ακούγεται».
Η νέα προσπάθειά του έχει να..
κάνει με ιστορίες από πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν. Στη συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του πολιτισμού όπως ο Χρήστος Χωμενίδης, της ηθοποιίας όπως η Μαρία Σολωμού, της τηλεόρασης όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, αλλά και της γαστρονομίας όπως ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Επίσης, θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι όπως η Κατερίνα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Σκουντής και ο Σπύρος Μάλλης. Πάντως, ο ίδιος, ακόμα και όταν το Ποτάμι πρωταγωνιστούσε στην πολιτική ζωή, δήλωνε ότι «κάποια στιγμή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία».
Eκτός από την επιστροφή στη δημοσιογραφία έχει επιστρέψει για τα καλά και στον χώρο της εστίασης, καθώς δημιούργησε -μαζί με την κόρη του- ένα μικρό μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λέκκα.
Τη διεύθυνση δε, του μαγαζιού έχει αναλάβει η στενή του συνεργάτιδα Πάολα Τζιούστι. Εκεί θα βρει κάποιος προϊόντα από μικροπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα αλλά και αρκετές λιχουδιές από τις συνταγές της μητέρας του. Φυσικά, δεν μένει μόνο σε αυτό καθώς έχει αρχίσει ήδη τις επαφές του για ένα νέο δημοσιογραφικό πρότζεκτ.

- από ρεπορτάζ του Γιάννη Πολίτη στο ethnos.gr