ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Καλώς τους και ας... αργήσανε!

Δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε χρόνο η νέα κυβέρνηση και κάποιοι φωστήρες του Μαξίμου διοχετεύουν, ανοιχτά πλέον, στον φιλοκυβερνητικό Τύπο "σχέδια" για πρόωρες εκλογές, "αποστρατεία" του Τσίπρα και τα παρόμοια.
Ναι, πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά, για εκλογές δεν μιλάει η αντιπολίτευση, αλλά μια πανίσχυρη-υποτίθεται- κυβέρνηση, η οποία, κατά τα άλλα, ξεχειλίζει από..
"σοβαρότητα" και "θεσμικότητα" και η οποία "εχει έργο να κάνει".
Δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης σκέφτεται έτσι ή αν απλώς κάποιοι κουφιοκεφαλάκηδες δικοί του κάνουν παιχνίδι. Απλώς είναι καλό να θυμηθεί τι έπαθε ο άλλος Μητσοτάκης(πατήρ) στις αρχές της δεκαετίας του '90. Τότε που "σχεδίασε" (όχι απλώς να αποστρατεύσει, αλλά)να εξοντώσει τον αντίπαλό του και εξοντώθηκε ο ίδιος, αυτο-αποστρατευόμενος.
Κι επειδή εκεί στο Μαξίμου κάποιοι είναι και θεοσεβούμενοι, τους θυμίζω την ρήση-προειδοποίηση της Γραφής: "Οστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν. Και ο λίθος θέλει επιστρέψει επί τον κυλίοντα αυτόν"...
Γιώργος Καρελιάς (fb)