ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Νέος γενικός διευθυντής στην ΕΙΗΕΑ

Και αλλαγές στη κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του ομίλου Μάρη

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημεριδων Αθην'ων (ΕΙΗΕΑ)  καλωσορίζει τον Τάσο Ξιναρή και του εύχεται καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του στη Γενική Διεύθυνση της Ένωσης..
Ο κ. Ξιναρής έχει μακρά εμπειρία ως στέλεχος σε διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες και είναι γνώστης τόσο  της ελληνικής αγοράς αλλά και των διεθνών τάσεων στον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης.
***
Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία ως Διευθυντής Περιεχομένου και Προϊόντων, το έμπειρο στέλεχος και μέλος της 24MEDIA από την ίδρυση της, αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer για το σύνολο της λειτουργίας του ομίλου του Δημήτρη Μάρη.
***
Με προϋπηρεσία περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των Media (Digital, Print & Radio) ο Μάνος Μίχαλος τα τελευταία χρόνια συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της 24MEDIA και στην καθιέρωση της στην κορυφή των digital publishers, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας μια στρατηγική άμεσα συνδεδεμένη με original premium content και σύγχρονα προϊόντα προς τους χρήστες και τους διαφημιζόμενους.