ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Χατζηνικολάου και Σρόιτερ στις προτιμήσεις του Μαρινάκη

Αν και οι δυο έχουν συμβόλαιο με τα κανάλια τους, και αν δεν εκπνεύσουν δεν τα “σπάνε”, είναι δυο πρόσωπα που ενδιαφέρουν το νέο MEGA. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ τους οποίους ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο παρουσιαστής ειδήσεων με τη..
μεγαλύτερη επιδραστικότητα, και εκτός του οτι εχει φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία, ήταν το πρόσωπο που είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει – στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, το κανάλι που θα έφτιαχνε τότε ο επιχειρηματίας. Η ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ, ακύρωσε και τη συνεργασία των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1.
Έκτοτε ο δημοσιογράφος, και συγκεκριμένα πέρυσι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμαζόταν να πάρει το MEGA, δέχθηκε πρόταση από τον επιχειρηματία, αλλά λόγω του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προχώρησε η συνεργασία.
Δεν αποκλείεται λοιπόν όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επανέλθει με νέα πρόταση, αφού ο Χατζηνικολάου είναι ένα πρόσωπο που το θέλει στο νέο MEGA.
Για διαφορετικούς λόγους, κυρίως όμως διότι εκτιμάει τη δουλειά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ενα πρόσωπο “καθαρό”, σοβαρό που ταιριάζει στο προφίλ του νέου MEGA όπως το αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματίας.
- από το enimerosi24