ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η Liberation απαντά στον Μπάμπη...

...και εγκαλεί τον Μητσοτάκη

Κι όμως, τα όσα επαίσχυντα ανέφερε ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ. για πρώην συναδέλφους του δεν έμειναν μόνο στο εσωτερικό πεδίο για μικροπολιτική κατανάλωση από οπαδούς του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του κόμματός του, αλλά έφθασαν και μέχρι τη Γαλλία.
Η Liberation δεν άφησε..
αναπάντητα τα λόγια του πρώην δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και, στη διαδικτυακή της έκδοση, απαντά στις «γελοιότητες», όπως τις χαρακτηρίζει (ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ).
Κάνοντας μία μικρή αναδρομή στα πεπραγμένα του Μπάμπη Παπαδημητρίου (με ειδική αναφορά στην ατάκα περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής»), αλλά και του ΣΚΑΪ ως μέσου λυσσαλέας αντιπολίτευσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα χαρακτηρίζει «γελοιότητες» τις δηλώσεις, όμως δίνει και τη δική της απάντηση.
Αποκαλεί fake news τα όσα ακούστηκαν στην συνομιλία Παπαδημητρίου – Πορτοσάλτε για τον επενδυτικό όμιλο Ρότσιλντ, αναφέροντας ότι η εφημερίδα έχει πάψει να ανήκει στον συγκεκριμένο όμιλο από το 2014, αλλά σημειώνοντας ότι η φράση αυτή του βουλευτή της Ν.Δ. έχει κάποια «υποσυνείδητα μηνύματα».
Αφού αναφέρει την τραγική φράση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για «μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» συνεχίζει χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. «τόσο υπερβολικές και γελοίες που θα μπορούσαμε να γελάσουμε», επισημαίνει ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν είναι πια δημοσιογράφος, επέλεξε να κατέβει στον στίβο της πολιτικής και την Τρίτη μίλησε ως βουλευτής της Ν.Δ.
«Τα σχόλιά του για τη Liberation και τα ξένα μέσα, εμπλέκουν συνεπώς και το συντηρητικό κόμμα, το οποίο βρίσκεται, πλέον στην κυβέρνηση» σχολιάζει η Liberation και συνεχίζει λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα του κόμματος και να το απομακρύνει από την εικόνα που είχε η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα από το 1974 και μετά.
«Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του, 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν» γράφει η Liberation για τον Κ. Μητσοτάκη προσθέτοντας «ιδιαίτερα από τη στιγμή που μάθαμε ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ θα είναι, πλέον, απευθείας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού».
«Η μόνη ανακούφιση: Το κίνημα συμπαράστασης προς την Liberation άμεσα ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πόσο μεγάλο σκάνδαλο δημιούργησαν τα λόγια του Παπαδημητρίου. Ας ελπίσουμε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης θα μπορεί να αναλογιστεί το μέγεθος (σ.σ. του σκανδάλου)» καταλήγει η γαλλική εφημερίδα.
- πηγή: efsyn.gr